Новини

Апр. 19, 2022

Трактор KIOTI CX2510 вече е тук!

KIOTI CX2510
Търсите компактен трактор, достатъчно малък, за да се побере в тесни пространства и достатъчно голям, за да върши добра работа? Не търсете повече! Новият трактор KIOTI СХ2510 отличаващ се с размера, производителността и комфорта, от които се нуждаете, звучи като идеалното решение.

Отличителни характеристики на трактора:

Механична или / HST / Хидростатична трансмисия:
Хидростатичните модели са с доказана производителност и стабилно задвижване, които осигуряват мощност и ефективност. Трансмисията с два диапазона (бързи/бавни) и два педала прави работата Ви по-глесна, по-гладка и по безопасна.

 

Двойни педали (HST само за хидростатичните модели)
Двойните педали HST осигуряват лесно движение напред и назад с плавно включване, ускоряване и забавяне. Натискът на педала е сведен до минимум, което намалява умората на оператора по време на дълги работни часове.

Серво управление на волана:
Хидростатичният сервоусилвател на волана свежда до минимум усилието, необходимо за извършване на тесни, повтарящи се завои. Стандартният накланящ се волан осигурява на всички оператори комфортно изживяване при шофиране.
 

Отворена станционна платформа и удобни контролери
Ергономично проектираната работна платформа е с лесено достъпни контролни ортани за максимален комфорт на оператора. С всичко в непосредствена близост можете да прекарате по-малко време в търсене на контрол и повече време за работа.

Джойстик с един лост
Работата с челен товарач се улеснява, чрез използването на джойстик с един лост. Лостът се връща в неутрално положение при освобождаване. Плаващата позиция позволява свободно и плавно движение на кофата над земната повърхност.


 
Сподели