Новини

Яну. 16, 2024

Нова гама трактори KIOTI серия HX PRIME

Трактори  KIOTI серия HX PRIME

HX серия PRIME, нов стандарт за големи трактори от висок клас с повишена практичност за най-добрия луксозен трактор HX серия.

 

Основни характеристики / предимства / на трактора:

Нова разработка на 3.8L дизелов двигател.  Power booster при необходимост – Разширени функции, които увеличават мощността до 10 к.с. при нужда. Подобрения в хидравличната система  - товароподемност  - 4400 кг.
 

Луксозен дизайн с есенцията на трактор.

Трактора Kioti HX серия PRIME впечатлява с изискан и динамичен вид, а работоспособността е максимално увеличена с външния дизайн, верен на оригиналната си функция.


Ергономичен дизайн за лесно управление: Ергономичният дизайн намалява умората и увеличава максимално удобството. Позиционираните от дясната страна основни контроли, като превключване на мощността, сензорен монитор, електронен подлакътник, и персонализиран от потребителя дизайн подобряват лекотата на използване.

Повишаване на ограниченията на мощността, повишаване на стандартите на трактора: HX Series Prime е интелигентен силов трактор, който разширява границите на мощността с интелигентно, и  ефективно управление  което му помага лесно да извърша всяка дейност.

Най-мощният двигател: Чрез 3,8-литровия дизелов двигател с най-големите 127 конски сили в Корея, разработен за първи път в местната индустрия за селскостопански машини, той реализира голяма мощност и оптимална производителност на двигателя за работната среда, за да увеличи производителността на труда със стабилна работна ефективност.
Преминете границите на мощността с усилване: Power Boost, който увеличава мощността на двигателя до максимум 10 конски сили (PS), за да позволи използването на множество работни машини без натоварване дори при екстремни условия, RPM памет, която може да се регулира според работната ситуация със съхранени стойности на RPM от потребителя и печели работещата машина с функцията за интелигентно управление, която предотвратява ненужния разход на гориво, чрез задаване на по-ниски обороти, той може да се справи с всяка задача по всяко време и навсякъде без никакви проблеми.

Изключителни характеристики за осигуряване на максимална ефективност и удобство при работа: Серията HX prime е проектирана за ефективна работа и гарантира най-доброто удобство и ефективност при работа с различни удобни функции.  Серията HX PRIME е проектирана за ефективна работа и гарантира максимално удобство и ефективност при работа. Трактора е оборудван с различни функции като 12 външни хидравлични порта, инсталация на бърз съединител с една ръка, системи за накланяне,телескопични дръжки и резервоар за гориво с голям капацитет за повишаване на ефективността на работниците и осигуряване на оптимална работа. Изключително прецизен хоризонтален сензор за нивелиране при накланяне на повече от 0,8 градуса.
Сподели