Новини

Апр. 29, 2024

Още по иновативни и още по мощни трактори KIOTI

Трактори с кабина KIOTI HX1302/HX1402
Kioti започва нов етап с представянето на новите трактори HX 1402 и HX 1302 с мощност 130 и 140 конски сили олицетворение на съвременните селскостопански постижения.
 
Ако търсите трактор с най-високо качество, Вие сте попаднали на правилното място.  С набор от авангардни функции, тези трактори са проектирани да издигнат вашето земеделско изживяване до безпрецедентни нива на комфорт, ефективност и прецизност. Осветете работния си ден с усъвършенствания пакет LED светлини, предлагащ несравнима видимост при всякакви условия, независимо дали е най-тъмната нощ или най-яркият ден. Сбогувайте се с дискомфорта със системата за окачване на кабината, проектирана да абсорбира удари и вибрации, осигурявайки плавно и комфортно пътуване дори по най-неравен терен.
 

Отключете несравнима гъвкавост с хидравличната горна връзка, позволяваща лесно регулиране за прецизен контрол на работните инструменти, което ви позволява да се справяте с всяка задача с лекота и ефективност.

Опростете операциите си с технологията Easy Stop, която рационализира навигацията и подобрява безопасността с интуитивни контроли, правейки всяка маневра лека. HX 1402 се предлага напълно оборудван с всички екстри, докато HX 1302 може да се похвали с усъвършенствания LED светлинен пакет, който гарантира, че без значение кой модел изберете, ще изпитате върха на иновациите и производителността на трактора.

Лесното управление беше в челните редици на разработването на HX, така че електронният подлакътник и Powershift лостът са удобно разположени от дясната страна. Премиум пътническа седалка е характеристика на просторната кабина, създавайки среда, в която комфортът е основен приоритет.
 
Извитият щит на прозореца се среща с покрива, осигурявайки максимално периферно виждане. Това позволява точна и безопасна работа с товарача, както и невероятна гледка от кабината. И това е само началото на HX1302.

Пълна характеристика и технически параметри на тракторите може да видите тук:


 
Брошура трактор с кабина KIOTI HX1302/HX1402 - EN 8.09 MB (pdf) Свали
Сподели