Професионални мулчери

Професионален мулчер AS 62 4T B&S - мощен и пъргав

Проектиран за косене и мулчиране на висока трева до 90 сантиметра височина, AS 62 4T B&S се отличава с перфектна работа, както на равен така и на терен с много препятствия, като ливадни и овощни градини. Благодарение на свободните колела от двете страни и подвижните предни колела професионалния мулчер AS 62 4T B&S е изключително пъргав. Идеален за частни имоти, както и за доставчици на услуги и общини.


Надежден 4-тактов двигател

Оборудван с I / C двигател Briggs & Stratton 850 E-Series, AS 62 4T B&S изпълнява работата си надеждно. Двигателят осигурява мощност от 5.7 конски сили с работен обем 190 см³. Валът на двигателя и валът на ножа са разделени от съединителя на ножа, защитавайки двигателя в случай, че ножа се сблъска с камъни или корени. Голямата сила на рязане е резултат от оборотите на двигателя до намаляване на скоростта на ножа с 1.6: 1.

Система с кръстосано острие и вариатор

Оборудвани със система с кръстосан нож мулчерите AS 62 4T B&S надеждно косят трева с растеж от 50 до 100 милиметра височина. Височината на рязане се регулира за всяка ос, променлива на пет нива отпред и отзад. Операторът може също да избере скорост на задвижване между 1,9 и 4 км / ч. Двата свободни хода в задвижването на колелата и движещите се предни колела позволяват удобно управление, завъртане и маневриране около препятствия, дори по време на шофиране.


Комфортно управление и лесен транспорт

Странично регулируемият V-кормилен механизъм се доставя фабрично с VibrationProtect, технология, която намалява вибрациите на ръцете по-време на работа до минимум. Лентата може да се регулира лесно и удобно за височина. AS 62 4T B&S може да бъде „сгънат заедно“ за лесно транспортиране в пътническо превозно средство без нужда от ремарке.

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Професионален мулчер AS 62 4T B&S 316.77 KB (pdf) Свали