Самоходни мулчери 4х4

САМОХОДЕН МУЛЧЕР AS-MOTOR МОДЕЛ AS 915 Sherpa 2WD

Самоходния мулчер AS 915 Sherpa 2WD се задвижва от двуцилиндров двигател Briggs & Stratton Professional Series 7220. Двигателят осигурява работен обем 656 см³ и мощност до 22 конски сили и е оборудван с помпа за масло и гориво. Променливо тягово задвижване става чрез хидростатично предаване. Скоростта на движение от 0-10.5 км / ч и скоростта на движение от 0-8.2 км / ч, могат да бъдат избрани чрез операция с една ръка. Друго предимство на самоходните мулчери: механичната ръчна спирачка е интегрирана в лоста за задвижване. Диференциалът с ограничено приплъзване може да бъде включен по всяко време за допълнително сцепление.

Затворена палуба за косене

Мулчера е снабден със система напречни ножове и затворена косилка.  AS 915 2WD Sherpa надеждно коси трева с растеж до 1,2 метра височина. Окачването за придвижване, позволява на палубата на косачката да се адаптира към неравна почва, като по този начин предпазва ножовете и тревата, когато шофирате над хълм. Височината на рязане се регулира централно в нива, вариращи от 50-105 милиметра.

Седнал "в" машината

Дълбокото седнало положение дава на оператора усещане за комфорт. Тази позиция предпазва потребителя от претоварване. Седалката се регулира по дължина, което в комбинация с голямото място за разполагане на краката  осигурява на перфектна работа за оператори с височина до 1,9 метра. Предлага се пролетен пакет за още по-голям комфорт. Всички операционни елементи са подредени логично и до тях се достига лесно.

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Самоходен мулчер AS 915 Sherpa 2WD 334.35 KB (pdf) Свали