Самоходни мулчери 4х4

САМОХОДЕН МУЛЧЕР С ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕ AS-MOTOR МОДЕЛ AS 940 Sherpa 4WD RC

AS 940 Sherpa 4WD е здрав, многофункционален мулчер, предназначен за косене на висока трева и работа при тежък и планински тип терени. Двуцилиндровият двигател на Briggs & Stratton с 724 см3 работен обем и мощност 27 конски сили, както и горивната помпа достигат до 6000 м² на час. Постоянното задвижване на всички колела (4WD), осигурява по-добро сцепление и по-силно и по-безопасно спускане. Диференциалът с ограничено приплъзване може да се активира по всяко време за по-голяма безопасност. Хидростатичното предаване се управлява изключително лесно, чрез лоста за задвижване, който контролира движенията напред и назад, както и спирачката и ръчната спирачка. Допълнителният спирачен педал връща лоста за задвижване в неутрално положение и автоматично задейства спирачката за паркиране. Оборудван с AS-Cross-Blade система, AS 940 Sherpa 4WD осигурява впечатляващи резултати при мулчиране на гъста трева с височина до 1,5 метра. Носещите ножове подрязват тревата, а мулчиращото острие, разположено над тях, разкъсва резниците, които след това се разстилат между колелата за допълнителна безопасност на склонове и влажна трева. Височината на рязане може да се регулира на 5 нива от 50 до 105 сантиметра.

AS 940 Sherpa 4WD RC е проектиран да изпълнява на склонове.

Препоръчва се работа с машината от седалката на водача за висока производителност и оптимален комфорт на оператора на равен терен. Работата с дистанционно управление се препоръчва за повишена безопасност на оператора на склонове и наклони до 33 градуса. Операторът също е защитен от изгорели газове, шум, вибрации, прах, прашец, насекоми. Следните функции на машината могат да се управляват от дистанционно управление: стартиране и спиране, задвижване напред, назад и стоп, регулиране на височината на рязане, заключване на диференциала, кормилно управление.
Когато машината се управлява от седалката на водача, дистанционното управление функционира като табло за управление.  Лостовете за управление на дистанционното управление са прогресивни: колкото повече е натиснат лостът за управление, толкова по-висока е скоростта или ъгълът на управление. Когато се освободят контролните лостове, ръчната спирачка автоматично се задейства и воланът се премества в средно положение. Необходима е само кратка тренировъчна фаза, за да се контролира машината безопасно и прецизно.

В сравнение със 100% дистанционно управлявани устройства, AS 940 Sherpa 4WD RC е със значително по-ниски разходи за придобиване. AS 940 Sherpa 4WD RC е непобедим и когато става въпрос за така наречените „скрити разходи“. Ниският разход на гориво, ниските разходи за ремонт и износване на частите и високата производителност от 6000 м2/ч гарантират ниски общи разходи за косене на  хектар.

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Самоходен мулчер AS 940 Sherpa 4WD RC 362.84 KB (pdf) Свали