Antonio Carraro серия TONY двигатели 73.5 - 74.2 к.с.

Трактор ANTONIO CARRARO модел TONY 8700 V

ANTONIO CARRARO, Италия
Цена: Запитване
Направи запитване
Сподели

Трактор с кабина ANTONIO CARRARO модел TONY 8700 V

Новият TONY 8700 V се откроява сред AC гамата изодиаметрични трактори със своите изцяло иновативни характеристики, включително рама с осцилиращ преден мост и по-малък диаметър на предните колела в сравнение с задните. Проектиран за използване дори в най-тесните редове от лозя, той предлага гъвкавост, практичност и прецизност. Той разполага с иновативна трансмисия TONY, специално проектирана да позволи обща ширина по-малка от един метър, като същевременно гарантира отлично управление и безопасност при работа.

Основни технически характеристики на трактора:

Мощност - 75.3 конски сили; Двигател - DEUTZ - 4 цилиндъра - 16 клапана - Турбо междинен охладител Stage 5 - Common rail - 2900 cc; Трансмисия - механична / хидростатичен хибрид; Тегло с кабина - 2525/2725; Товароносимост - 2700 кг.

Дизайн и технологични иновации:

TONY 8700 V са оборудвани с цифрови функции, предназначени да опростят работните операции. Те са универсални трактори, предназначени за редови култури и са специалисти в прецизните дейности. Те са предназначени за оператори, които трябва да работят с комбинация от различен прикачен инвентар едновременно. Комфортът при работа е гарантиран от просторната седалка на водача, включваща ергономично разположени органи за управление. Освен това, универсалността на трактора е гарантирана от възможността за използване на прикачен инветар отзад, отпред и от средата на трактора. Дизайнът и конструкцията му ко правят особено подходящ за работни пространства, където маневреността и прецизността на траекторията са от решаващо значение.

КАБИНА AIR V

TONY V се предлага стандартно с кабината AIR V и разполага с най-технологично усъвършенстваната седалка за водача в цялата гама AC трактори. Седалката на водача е разположена върху просторна окачена платформа, монтирана на обезшумен блок. По-ниският център на тежестта и тесният централен тунел осигуряват лесен достъп на оператора до превозното средство и комфортна среда против умора.
По време на работа изгледът към задната част на машината е мигновен, което кара оператора да се чувства така, сякаш е разположен директно "над" нея. По-малкият диаметър на предните колела осигурява ъгъл на завъртане на волана от 55°, което допринася за маневриране при много тесни завои. Просторната и оборудвана с всички удобства кабина с 4 стойки предлага автоматичен климатичен контрол, който може да се управлява от цифровия дисплей на конзолата на водача. Кабината е херметизирана в категория 2 или 4 и е одобрена за FOPS и ROPS.

КОНЗОЛ ЗА УПРАВЛЕНИЕ:

Разположен от дясната страна на оператора, той е неразделна част от седалката и може да се регулира в различни посоки, за да се оптимизира ергономичността за оператори с различни размери. Многофункционалната конзола се предлага стандартно и съдържа контролите за управление на всички хидравлични системи, повдигането (както с управление на тягата, така и с хидравлични стабилизатори), функциите на трансмисията и работните режими. Цветният дисплей, разположен централно на арматурното табло, освен параметрите на двигателя и машината, показва всички данни от мултифункционалната конзола и позволява програмиране на всички хидравлични и трансмисионни функции чрез енкодерно управление.

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура с технически данни - Трактор ANTONIO CARRARO модел TONY 8700 V 818.13 KB (pdf) Свали