Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences

Акумулаторни лозарски и овощарски ножици

Акумулаторна овощарска ножица ZANON Viper SV 45 с батерия DRIVE 350.S

Електронно контролираната овощарска акумулаторна ножица ZANON Viper SV 45 е с двойно срязване и предлага прецизно рязане на клони с диаметър до 45 милиметра с голяма мощност и точност. За професионалистите ще бъде удоволствие да работят с нея. Лека, много здрава и ефективна, акумулаторната ножица Viper SV 45 е предназначена за всякакъв вид интензивна работа. За по-голямо удобство по време на работа и лесен достъп до различни височини, ножицата Viper SV 45, може да бъде оборудвана с удължаващи пръти ZANON. Електронната ножица за резитба с прогресивно рязане е оборудвана с електронен блок за управление, подсилен свързващ кабел, специално зарядно устройство за батерии тип LI-ION. По желание акумолаторната ножица може да бъде оборудвана още с комплект калъфи, заточващ камък, калъф за ножица и  ръкавици.

Електронна система за безжична защита / Опция /:

Комплектът включва 2 броя ръкавици ( дясна и лява ), произведени от проводяща тъкан: тази функция предотвратява затварянето на острието, когато VIPER SV45 влезе в контакт с носената проводяща ръкавица. Когато острието на ножицата случайно докосне ръката, електронната защитна система открива вариация в проводимостта между ножа на ножа за рязане – дърво за рязане – ръка с ръкавица и се намесва моментално, за да блокира затварянето на ножа. Система за защита срещу срязване на електрически кабел (патентована).


Ножицата може да бъде допълнително оборудвана с удължаващи пръти, които се предлагат в следните варианти:


Фиксирани алуминиеви пръти; Фиксираните пръти са с следните размери: 100,150 и 200 сантиметра.

Телескопични пръти; Един модел с възможност да работи от 175-255 сантиметра.
 

Акумулаторната овощарска ножица се задвижва от нова мултифункционална литевойонна батерия DRIVE 350.

Компактна литево - йонна батерия, подходяща за всички съвместими електронни инструменти ZANON ELECTRONIC SYSTEM. Мултифункционалната батерия DRIVE 350.S е от типа LI-ION, 3.2 Ah - осигурява 50,4 V и има капацитет 160 Wh. Една напълно заредена батерия дава възможност за работа без презареждане в рамките на един работен ден. Лека и производителна, презарежда се за кратко време ( 4 часа). Батерията се носи от оператора в специална комфортна раница, това позволява максимална практичност и свобода на движение по време на работа. Осветен цифров дисплей позволява лесно разчитане на работните функции, брой срязвания извършени от оператора, както и нивото на заряд на батерията по време на употреба, за да може своевременно да се зареди. Екологични предимства  - Нулево отделяне на вредни емисии.

Характеристики на акумулаторната ножица ZANON Viper SV 45

Стоманен резец с двойно заточване;Острие от специална стомана с висока устойчивост на износване и надраскване; Прогресивна технология на срязване позволява чисто и прецизно рязане, което насърчава бързото заздравяване на клона, избягвайки болести по растението. Разрез с двойно отваряне. Полуотваряне - 25 милиметра. Диаметър на срязване  45 милиметра. Революционен безчетков мотор от последно поколение; Електронен блок за управление. Светещ LED индикатор за интуитивна употреба; Ергонимична дръжка позволяваща използване от лява и дясна ръка. 
Технически данни за модел Viper SV 45 с батерия DRIVE 350.S
Максимален диаметър на срязване 45
Позиция на отваряне на острието 2 (25-45) мм.
Макс. въртящ момент на рязане 220 Nm
Тип мотор Четков - 48 V
Капацитет на батерията, мощност     160 W/h    
Тегло на ножицата, (грама) 800
Захранване Литевойонна батерия
Номинално напрежение 50,4  V
Батерия тип DRIVE 350.S - 3,2 A/h
Автономен заряд на батерията 1 ден
Необходимо време за зареждане на батерията 4 часа

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Акумулаторна ножица Viper SV 45 с батерия DRIVE 350.S 671.39 KB (pdf) Свали

Свързани продукти