Електрически лозарски и овощарски акумулаторни ножици

Електрическа акумулаторна лозаро-овощарска ножица ZANON Viper SV 45

Електронно контролираната лозаро - овощарска акумулаторна ножица ZANON Viper SV 45 е с двойно срязване и предлага несравнимо рязане на клони с диаметър до 45 милиметра с голяма мощност и точност. За професионалистите ще бъде удоволствие да работят с нея. Лека, много здрава и фантастично ефективна, електрическата ножица Viper SV 45 е предназначена за всякакъв вид интензивна работа, като рязане на лозови масиви или овощни градини, а също така и за поддържането на паркове, градини или гори. За по-голямо удобство по време на работа и лесен достъп до различни височини, електрическата ножица Viper SV 45, може да бъде оборудвана с удължаващи пръти ZANON. По желание акумолаторната ножица може да бъде оборудвана още с комплект калъфи, заточващ камък, калъф за ножица и  ръкавици.

Какво отличава акумулаторна ножица ZANON Viper SV 45 от другите:

Комплект ръкавици - 162,00 лв. с ДДС.
Система за защита срещу нарязване на електрически кабел (патентована) . 

Ножицата може да бъде допълнително оборудвана с удължаващи пръти, които се предлагат в следните варианти:

Фиксирани алуминиеви пръти; Фиксираните пръти са с следните размери: 100,150 и 200 сантиметра.

Телескопични пръти; Един модел с възможност да работи от 175-255 сантиметра.
 
Електрическата акумулаторна овощарска ножица се задвижва от нови мултифункционални литевойонни батерии модел 604.S и 300.S, с цифров дисплей. Цифровият дисплей винаги Ви дава информация колко срязвания е направил резача и колко е остатъчният заряд на батерията, за да може своевременно да се зареди. Към тези батерии, могат да бъдат прикачвани и други електрически задвижвани продукти от порт фолиото на ZANON.

Електрическата ножица ZANON Viper SV 45 се предлага във версия:

Комплект електрическа ножица Viper SV 45 с мултифункционална батерия Drive 604.S - 3 280,00 лева с ДДС.
Мултифункционалната батерия 604.S е от типа LI-ION, 5.8 Ah - осигурява 50,4 V и има капацитет 293 Wh. Теглото на батерията е 2,3 килограма и се носи от резача в специална комфортна раница. С една напълно заредена батерия може да се работи без презареждане 2 дни в овощарството и до 3 дни в лозарството. Времето за пълно зареждане на батерията 604.S е до 5 часа.

Комплект електрическа ножица Viper SV 45 с мултифункционална батерия Drive 300.S - 2 990,00 лева с ДДС.
Мултифункционалната батерия 300.S е от типа LI-ION, 2.9 Ah. Теглото на батерията е 2,3 килограма и се носи от резача в специална комфортна раница. С една напълно заредена батерия може да се работи без презареждане 1 работен ден в овощарството и лозарството. Времето за пълно зареждане на батерията 300.S е от 2 до 3,5 часа.

Характеристики на акумулаторната ножица ZANON Viper SV 45

Стоманен резец с двойно заточване;Острие от специална стомана с висока устойчивост на износване и надраскване; Прогресивен разрес с двойно отваряне; Полуотваряне - 22 милиметра.Диаметър на срязване - 45 милиметра;Революционен безчетков мотор от последно поколение; Ергонимична дръжка; Коменден прстен за захващане на кабела; Тегло - 820 грама; Само за няколко часа имаме пълно зареждане на батерията;

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура-Електрическа ножица Електрическа лозаро-овощарска ножица ZANON Viper SV 45 2.61 MB (pdf) Свали

Свързани продукти