Метачки за лозя и овошки

Метачка ORIZZONTI модел AQUILA 2

Метачката ORIZZONTI модел AQUILA 2 се монтира в предната част на трактора. Благодарение на своята опростена и здрава структура може да извършва различни обработващи операции в междуредията на лозя и овощни градини. Основното предназначение на машината за метене е събиране на опадалите клони след резитба на лозя и овощни градини осигурявайки предвижването им в средата на реда, а също така може да се използва и за мехаизирано плевене между отделните редове.

Метачката AQUILA 2 може да бъде оборудвана с PVC четки / работни глави за лозя или овощни градини /, които влизат в контакт със земята, за да осигурят предвижването на летораслите и клонките в средата на реда. Цялото движение на машината се осигурява стандартно посредством ефективна електрохидравлична система с пет функции управлявани с джойстик. За правилната експлоатация на машината се изисква  трактор с минимален дебит на маслото от 25 литра/минута.


Метачка AQUILA 2


ORIZZONTI  AQUILA 2 е метачка, която има възможност за инсталиране на разнообразни работни глави, като например метачка за лозе, метачка за овощна градина, глава за плевене и др. Моделът стандартно работи с 2 лозарски (овощарски) метачки, като техните движения са изцяло механични.

Направете запитване

Изпрати


ВидеоДокументи

Брошура - Метачка ORIZZONTI модел AQUILA 2 1023.59 KB (pdf) Свали

Свързани продукти