Метачки за лозя и овошки

Метачка ORIZZONTI модел AQUILA 1

Метачката ORIZZONTI модел AQUILA 1 се монтира в предната част на трактора. Благодарение на своята опростена и здрава структура може да извършва различни обработващи операции в междуредията на лозя и овощни градини. Основното предназначение на машината за метене е събиране на опадалите клони след резитба на лозя и овощни градини осигурявайки предвижването им в средата на реда, а също така може да се използва и за мехаизирано плевене между отделните редове.

Метачката AQUILA 1 може да бъде оборудвана с PVC четки / работни глави за лозя или овощни градини /, които влизат в контакт със земята, за да осигурят предвижването на летораслите и клонките в средата на реда, както и с глава за премахване на леторасли. Цялото движение на машината се осигурява стандартно посредством бързи връзки директно към трактора. За правилната експлоатация на машината се изисква  трактор с минимален дебит на маслото от 20 литра/минута и налягане 160 бара.

Като допълнителна опция може да се поръча хидравличен клапан, позволяващ управление на движението на раотното рамо както при отваряне, така и при повдигане.
 
ORIZZONTI  AQUILA 1  е метачка, която има възможност за инсталиране на разнообразни работни глави, като например метачка за лозе, метачка за овощна градина, глава за плевене и др. Моделът стандартно работи с 1 лозарска (овощарска) метачка, като движенията им са изцяло механични.

Направете запитване

Изпрати


Документи

Брошура - Метачка ORIZZONTI модел AQUILA 1 826.28 KB (pdf) Свали

Свързани продукти