Малки трактори AVENGER

Малък трактор без кабина модел AVENGER 20 4х4

Малки, маневрени и компактни трактори с вълнуваща производителност. Новото поколение трактори AVENGER с атмосферно задвижване и мощни двигатели са синоним на висока производителност, намален разход на гориво, голям резерв от въртящ момент и уважение към околната среда.

AVENGER 20 -  е оборудван с мощен 21 к.с. 4-тактов, 3-цилиндров Stage V дизелов двигател с водно охлаждане, осигуряващ висока производителност, по-малък разход на гориво, голям резерв на въртящ момент и екологичност. Този трактор с мощност 21 конски сили има стандарти за емисии Euro V и осигурява отлично ниво на производителност по време на селскостопански задачи. Трактора може да работи дори в много тясни пространства с лекота и може да се използва за косене, фрезоване, транспортиране, Челен товарач други. Трактора е много подходящ за работа в оранжерии, малки дворове.

Работещи и надеждни малки трактори

Средно-мощни, икономични трактори. Те винаги се представят по най-добрия начин и  осигуряват максимална ефективност, като същевременно минимизират оперативните разходи. Предлагат се със селскостопански, градински и индустриални гуми, осигуряващи отлично сцепление на всякакви терени.

Повече пространство и по-голям комфорт

Работната среда на оператора е оптимизирана до най-малкия детайл, за да бъде шофирането по-приятно. Арматурното табло разполага с LCD дисплей за наблюдение на основните функции на трактора: ниво на горивото,температура на двигателя, температура на охлаждане, предупредителна светлина за ръчна спирачка,налягане на маслото в двигателя,волтметър,брояч на часовете и оборотомер. Този трактор има редица функции, които го правят още по-практичен, като 12V контакт и кутия за инструменти. Основните органи за управление са лесни за намиране и инстинктивно достъпни на конзолата отдясно и отляво на оператора за безопасна работа с трактора.  
Модел
Трактор тип
AVENGER 20
4х4
Двигател MITSUBISHI, 4-ри тактов, Stage V, дизел
Мощност, к.с. 21
Работен обем, см3 952
Цилиндри, бр. 3
Макс.обороти, об/мин. 2500
ВОМ, об/мин. 540/540Е
Трансмисия тип Механична
Брой предавки 9 предни + 3 задни предавки
Блокаж на диференциала Стандартен
Съединител тип Стандартен с единичен диск
Спирачки тип Потопени в масло
Навесна система 3-ри точкова, Кат.1
Товароподемност, кг. 750
Хидравличен контрол Силов и позиционен
Дължина, мм. 2300
Ширина, мм. 1120
Височина, мм. 2400
Колесна база, мм. 1550
Тегло /без тежести/, кг. 947

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти