Малки трактори AVENGER

Малък Трактор без кабина модел AVENGER 26 - 4х4

Малки, маневрени и компактни трактори с вълнуваща производителност. Новото поколение трактори AVENGER с атмосферно задвижване и мощни двигатели 25 к.с. са синоним на висока производителност, намален разход на гориво, голям резерв от въртящ момент и уважение към околната среда.

Двигател на тракторAVENGER 26 4х4 е оборудван с мощен 4-тактов, 3-цилиндров дизелов двигател Mitsubishi с атмосферно пълнене, осигуряващ висока производителност, по-малък разход на гориво, голям резерв на въртящ момент и екологичност. Този двигател е известен със своята надеждност и ефективност, което го прави чудесен избор за взискателни задачи. Дизайнът на двигателя с ниски емисии е екологичен. Подобрената горивна ефективност спестява текущи разходи, като също така постига стандартите на STAGE V. Трактора може да работи дори в много тясни пространства с лекота и може да се използва за оране, култивиране, пръскане с вентилаторна или щагова пръскачкакосене, мулчиране с мулчер, фрезоване, транспортиране, товарене, челен товарач или багерна уредба и други. Изборът от 9 предни скорости ще ви позволи да работите във всякакви условия и по всички терени.

Работещи и надеждни малки трактори

Икономични трактори - ще забравите кога за последно сте ги зареждали. Те винаги се представят по най-добрия начин и  осигуряват максимална ефективност, като същевременно минимизират оперативните разходи. Предлагат се със селскостопански,градински и индустриални гуми, осигуряващи отлично сцепление на всякакви терени.
Повече пространство и по-голям комфорт
Работната среда на оператора е оптимизирана до най-малкия детайл, за да бъде шофирането по-приятно. Арматурното табло разполага с LCD дисплей за наблюдение на основните функции на трактора: ниво на горивото,температура на двигателя, температура на охлаждане, предупредителна светлина за ръчна спирачка,налягане на маслото в двигателя,волтметър,брояч на часовете и оборотомер. Този трактор има редица функции, които го правят още по-практичен, като 12V контакт за зареждане и кутия за инструменти. Основните органи за управление са лесни за намиране и инстинктивно достъпни на конзолата отдясно и отляво на оператора за безопасна работа. 

Tрансмисията

Tрансмисията има 9 предни и 3 задни скорости и е синхронизирана, което позволява по-лесна смяна на предавките. Широкият диапазон на скоростта ви позволява да регулирате скоростта на трактора според нуждите си. Трактора се движи от 1,5 до 21,5 км/ч. Размерът на колелото е оптимален за стабилност и сцепление на всякакви терени.  Задвижване 4X4 и блокаж на диференциала с крачен контрол стандартно изпълнение.

Хидравлична система

Тракторът Avenger 26 е със стандартна хидравлична система. Основата е двузъбна помпа. Това позволява непрекъснат ефект на сервоусилвателя на волана, независимо от веригата към хидравличната верига на аксесоарите или задния триточков навес. Задното триточково закачане е категория 1, което позволява закачването на всякакви аксесоари. Товароподемността на рамената е до 750 кг. Разбира се, има независим PTO, който има две скорости, 540 и 540e. Стандартът включва и една външна двойнодействаща бърза връзка за аксесоари.

Размери

Ширината на машината от само 1030 мм и радиусът на завиване от 2,6 м правят Avenger подходящ трактор за лозето или оранжерията. Теглото на трактора е респектиращите 1150 кг. Тези размери му позволяват да работи в тесни пространства и да поддържа маневреност дори в по-сложни пространства. 

Обурдване

Незабравима част от трактора е ROPS защитната рамка, която има за задача да ви предпази при преобръщане. Оборудването на този трактор включва цифров дисплей с индикатор за оборотите на двигателя, часовник на двигателя и информационни светлини, които показват например температурата на охлаждащата течност и състоянието на ръчната спирачка или нивото на горивото в резервоара. Другите характеристики на оборудването включват разединител на батерията, 7-пинов контакт за количката, кутия с инструменти, ръчен и крачен дросел, задна работна светлина и 12V контакт.
​​​​​​​В доставката на трактора са включени и допълнителни тежести, които естествено са включени в цената на трактора.
Модел
Трактор тип
AVENGER 26
4х4
Двигател MITSUBISHI, 4-ри тактов, Stage V, дизел
Мощност, к.с. 25
Работен обем, см3 1318
Цилиндри, бр. 3
Макс.обороти, об/мин. 2500
ВОМ, об/мин. 540/540Е
Трансмисия тип Механична
Брой предавки 9 предни + 3 задни предавки
Блокаж на диференциала Стандартен
Съединител тип Стандартен с единичен диск
Спирачки тип Потопени в масло
Навесна система 3-ри точкова, Кат.1
Товароподемност, кг. 750
Хидравличен контрол Силов и позиционен
Дължина, мм. 2300
Ширина, мм. 1030
Височина, мм. 2400
Колесна база, мм. 1550
Тегло, кг. 1150

Направете запитване

Изпрати


Видео

Свързани продукти